Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

24 / 7

0
Мій кошик

УкрПошта по Україні - від 50 грн

Нова Пошта по Україні — від 80 грн.

Кур'єром по Києву — від 80 грн.

Більше інформації про доставку

  • Онлайн-оплата на сайті.

  • Оплата при отриманні.

  • Безготівковий розрахунок без ПДВ.

Гарантія від виробника 12 місяців.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Вага, кг 7.0
Товщина стінки, мм 11
Тип казана Туристичний

Афганський казан-скороварка 30 л чорний Rashko Baba

В наявності
Артикул: SSB-30
4 299 грн
4 899 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Об'єм, л.
Замовити швидко
Опис

Зануртеся у світ східної кулінарії разом з афганським казаном-скороваркою! 
Наш неперевершений кулінарний інструмент легко перетворить приготування їжі на справжнє мистецтво. 
Обирайте з розмаїття страв, які можна приготувати одночасно на відкритому вогні знизу та зверху. 
Завдяки інноваційному дизайну афганської казан-скороварки, кожен кулінарний експеримент перетвориться на справжню чуттєву подорож, 
наповнюючи кожен шматочок багатим смаком та ароматом. 
Пориньте у таємничий світ ароматів та смаків разом з афганською казан-скороваркою об’ємом 8 літрів. 
Цей чудовий кулінарний інструмент відкриває перед вами безмежні можливості. Герметична кришка забезпечує внутрішній тиск, що призводить до вищої температури готування. 
Їжа зберігає соковитість та насиченість смаку, завдяки чому кожен кулінарний шедевр стає справжньою поемою смаку. 
Ви зможете насолоджуватися свіжими, яскравими овочами, які зберігають свою природну красу завдяки особливому процесу готування. 
Зробіть своє кулінарне мистецтво ще більш вишуканим разом з афганським казаном-скороваркою – він стане вашим незамінним помічником та джерелом натхнення у кожній страві.

ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ. ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ

Під час експлуатації афганського казана треба дотримуватися певних правил:

  1. Інтенсивність нагрівання. Не треба залишати інтенсивний жар на тривалий час. Відкритий вогонь краще зменшувати в процесі приготування, з вугілля можна періодично знімати на пів хвилини. Відстежити рівень нагрівання можна за кількістю пари — вона має йти помірно. Якщо пари стає занадто багато, краще підняти аварійний клапан або дати котлу охолонути, зменшити жар, потім можна знову продовжити приготування. Зменшують вогонь відразу після закипання.
  2. Встановлення кришки. Не рекомендується закручувати фіксувальну гвинтову ручку до межі. Досить злегка притиснути нею кришку, щоб направити пару в спеціальні отвори та не допустити витоку по периметру.
  3. Відкриття кришки. Перш ніж відкрити кришку в процесі приготування та після його завершення, необхідно зняти ємність із вогню на 1-2 хвилини. Операцію можна продовжити тільки після того, як пара заспокоїться, перестане виходити з клапанів. На плиті можна просто зменшити вогонь до мінімуму на аналогічний час.
  4. Постійний контроль. Казан краще не залишати без нагляду. Страви готуються швидко, спостереження не займе багато часу. Бачити кількість пари необхідно для своєчасного коригування нагрівання, щоб уникнути вибуху.
  5. Правильне заповнення. Афганські казанки ніколи не заповнюють «під зав'язку». Треба візуально розділити об'єм на 3 частини та залишити верхню вільною. Інакше шматочки їжі можуть перекрити парові отвори та клапани, рідина википатиме назовні.

СПОСОБИ ЗАСТОСУВАННЯ

Казанок-скороварку можна використовувати різними способами:

  • Як каструлю. Без кришки, змішавши продукти з водою, на вогні або вугіллі.
  • Як сковороду для смаження й тушкування. Наливши  олії на дно після розігрівання, з кришкою або без, на сильному вогні.
  • Як скороварку. Зі щільно закрученою кришкою на середньому вогні, з додаванням води або у власному соку.
  • Як казан. З кришкою або без, на повільному вогні або вугіллі без додавання води до ефекту печеного м'яса/овочів.

Крім того, можна комбінувати кілька способів в одній страві. Наприклад, спочатку обсмажити цибулю та м'ясо, додати спеції, залити водою, закинути овочі та довести до готовності під кришкою на повільному вогні.

Найзручніше перемішувати продукти, якщо поставити казанок на землю під кутом приблизно 30 градусів. У такому положенні катати дно, тримаючись за ручку, буде простіше й безпечніше.

Вгору