Чавунна сковорідка популярного діаметра підходить для смаження та гасіння різних страв для всієї родини. Має ергономічну дерев'яну ручку (вільха), яка зручно лежить у руці та не нагрівається. Сковорода без додаткового антипригарного покриття, що згодом руйнується. А навпаки має природні антипригарні властивості, які зростають із збільшенням терміну експлуатації. Переваги чавуну можна перераховувати нескінченно, а ось що дійсно заслуговує на окрему увагу – це смак страв, приготованих у такому посуді, він унікальний! Завдяки рівномірному прогріву всієї поверхні сковороди створюється ефект приготування печі. Подивіться рецепти приготування традиційних страв у чавунному посуді. Додатково можна придбати скляну кришку потрібного діаметра. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго! Дізнайтеся як правильно доглядати чавунний посуд і де його краще зберігати.