Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

24 / 7

0
Мій кошик

Сковороди чавунні

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою

Чавунна сковорода: купити - означає здоров'я зберегти

Звичайно ж, чавунні сковороди, якими користувалися наші мами та бабусі, сьогодні не такі популярні, як кілька десятків років тому. Сучасні сплави та покриття, які наносяться на сковороди, користуються шаленою популярністю у кожної дбайливої господині. Але чи завжди такий вибір є виправданим?

Чавунна сковорода - це вибір тих, хто дбає про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких, хто віддає перевагу корисному і правильному харчуванню. Сьогодні багато людей обирають здоровий спосіб життя і все частіше схиляються до вибору чавунного посуду, особливо сковорідок. Сучасні виробники освоїли випуск не тільки якісних виробів, але й доволі симпатичних и зручних. Тому сучасна сковорода із чавуну стане гідним стильним аксесуаром будь-якої кухні.

Купити чавунну сковороду недорого ви завжди маєте можливість в нашому інтернет-магазині. Ми маємо найширший асортимент посуду з чавуну за найвигіднішими цінами. Також ми пропонуємо всі необхідні аксесуари для кухні.

Чавунна сковорода: незаперечні переваги

Чавунна сковорода українського виробництва – це довговічний та екологічний посуд, який забезпечує ідеальну рівномірність нагріву ваших страв. Саме така унікальна властивість сковорідок надійно оберігає їжу від пригорання у процесі приготування.

Чавун - унікальний сплав, який відрізняється високою стійкістю до процесів окислення, практично не піддається корозії при правильному догляді за ним. Саме готування на чавунній сковороді повністю унеможливлює взаємодію металевого сплаву з продуктами в процесі приготування їжі.

Термін служби чавунної сковороди майже не обмежений. При належному догляді вона прослужить довгі десятиліття і вам, і вашим дітям, і навіть онукам. Зіпсувати такий виріб дуже складно, чого не скажеш, наприклад, про керамічні та тефлонові аналоги.

Однією з найголовніших переваг таких сковорідок є рівномірний розподіл жару по всій поверхні. Будь-яка страва, приготована на них, матиме дивовижний смак, і ваші кулінарні здібності оцінять і ваші близькі, і гості. Секрет такого успіху дуже простий. Для того, щоб приготувати смачну страву, не потрібно бути професіоналом або докою в кулінарії. Чавунна сковорода не дає їжі пригоріти, забезпечуючи рівномірність приготування. Стейки, сирники, млинці, гриби та картопля, приготовані на такій сковороді, матимуть рівномірний спокусливо-золотистий відтінок та просто божественний смак.

Таке кухонне начиння завдяки своїй значній масі не піддається деформації, на відміну від її легших аналогів. Тому повністю унеможливлюється пошкодження сковорідки при ударах або падіннях на тверду поверхню. Сковорідки з чавуну ідеально підходять для використання на будь-яких плитах: індукційних, склокерамічних, газових, електричних.

Крім того, чавун має унікальну пористу структуру, яка з часом здатна набувати додаткових захисних властивостей. На думку фахівців у галузі медицини, будь-яка їжа, яку приготували на чавунній сковороді, дуже корисна для здоров'я людей, оскільки в ній підвищується рівень заліза, який швидко та легко засвоюється людським організмом. Чавун не схильний до окислення, тому на сковороді з цього сплаву можна готувати навіть екзотичні страви тушковані в лимонному соку.

Сковороди з чавуну - це ідеальне рішення для приготування їжі, яка повинна піддаватися тривалій тепловій обробці. При цьому зберігаються всі корисні властивості їжі. Крім того, чавунний сплав відрізняється низькою теплопровідністю, що забезпечує повільне нагрівання сковороди і таке ж повільне охолодження, що дозволяє їжі природно дійти до потрібної кондиції.

Чавунна сковорода: робимо правильний вибір

Вибір чавунної сковороди – процес, який потребує ретельного підходу. В облік слід брати безліч дрібних факторів та тонкощів, що дозволить вам придбати якісну кухонну приналежність, яка прослужить вам довгі роки.

Насамперед слід звернути увагу на вагу сковороди. Справжній чавунний посуд має велику вагу. Навіть найменша по діаметру сковорідка важитиме солідно. Якщо ж пропонований вам виріб має легку масу, значить вас намагаються обдурити і підсунути дешеву підробку.

Справжній чавунний посуд для смаження та тушкування коштує дещо дорожче, ніж аналоги, створені з використанням сучасних сплавів. Якщо ви бачите, що виріб дуже вам пропонують дешевий, слід пройти повз, щоб не придбати неякісний товар.

Вибирати сковорідку слід з урахуванням «виробничої» потреби. В арсеналі кожної господині завжди є сковорідки для приготування різних страв. Купити чавунну сковороду з кришкою – це означає забезпечити себе посудом, який ідеально підійде для тушкування м'яса та овочів. Сковорідка з низькими бортиками є ідеальною для приготування рум'яних млинців. Рифлена поверхня забезпечить бездоганний смак м'ясних страв.

Вгору
,